This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Thursday, February 10, 2011

Veil For Rental

Salam gorgeous....

Korang dah ade veil for nikah?reception?Actually veil ni nadya beli for nikah.Beli veil ni kat Jakarta aritu.
Tapi disebabkan last minute changes, nadya tukar color baju nikah from white to cream..so secara automaticnye..veil ni nadya xdpt gune...
Veil ni panjang,kalau pakai sampai ke pinggang :) and beads die penuh color silver...Kat sini nadya jumpe ala2 mcmni...orang sewa pon dalam rm 350 mcmtu...
So, nadya sewakan RM50 je for that veil....sayang sangat veil tu xdapat gune...so sesape nak sewa, boleh PM nadya kat nadya_debelle@yahoo.com.Veil ni xpernah gune lagi :)

    Veil ni color putih with silver beads....abaikan cadar kotak2 kat bawah veil tu eh :)


                                           Close up for beads kat veil tu...

Beads die penuh sekeliling veil tu...mmg mewah and cantik! nadya suke tapi xdapat pakai...so any b2b's yg nak sewa??

                           Full image of the veil.... (cadar kotak2 tu abaikan eh..hehehhee)


Terms & Condition :

Veil Rental : RM 50 ( Veil tu korang xpayah cuci, nanti nadya cuci sendiri coz need proper detergent to wash it)
Deposit : RM 50 ( returnable upon return the veil in good condition)
Self pick up at KLCC area
email me at : nadya_debelle@yahoo.com

19 comments:

  1. cantik.mmg nmpk cm mewah babe..i tak cr lagi veil nikah.sbb awl lg.let me search around dlu kt butik yg i hire n kalau dh terdesak n xjumpa mana tau bole try sewa u pye hehe..

    tp i pye baju offwhite dh nk masuk cream.agak2 kene x? hehe(bj nikah tak siap lg haha)

    ReplyDelete
  2. dear!!!cantik la veil u!! =)
    kalau i xdpt cari veil i nak sewa u pny leh??
    (padahal majlis lmbt lg.hehehehe)

    ReplyDelete
  3. Lisa-mase i beli veil ni,my baju nikah is offwhite...pastu i anta gi jahit beads skit warne silver..mmg match dgn veil ni :) tp now i tukar color baju nikah plak..tukar cream yellow..so dah xkene dgn veil ni dah :)
    tu yg plan nak rent it out coz i rase dulu,mmg susah nak cari veil :)
    it's ok..u cari dulu...pe2 nanti u message je i okies?

    mizzunderstood-heheheh.boleh la yang..kan mmg nak wat sewa tu :)

    ReplyDelete
  4. farah-tq dear...kalau ade sesape nak sewa veil..bgtau la ye :)

    ReplyDelete
  5. a'a..cantiq..kalau I xjumpa veil lg 6t..eida cr nadya ya..;)

    ReplyDelete
  6. eida-ok laling..pe2 contact nadya k?

    ReplyDelete
  7. cantik n nmpk mewah... i like!!

    ReplyDelete
  8. salam,

    hye nadya. cantik sgt your veil ! btw, baju nikah i warna silver + brick red. u rase2 sesuai tak kalau pakai veil u ni?

    ;)

    ReplyDelete
  9. Samnar-tq laling..heheheh

    imymemine-veil i ni color putih...pastu with silver beads...
    mcm baju u tu more on silver ke red?

    ReplyDelete
  10. Hye nadya.

    Baju saya satin silver lining, and then lace kat luar brick red or merah belacan. Masuk tak ek kalau pakai your veil ni?

    ReplyDelete
  11. imymemine-cube anta gbr baju kat email nad bleh?nadiatul.iza@dimensionbid.com

    ReplyDelete
  12. veil ni labuh ke singkat..i ingat nak buat for my engangement :D

    ReplyDelete
  13. ms.iu-veil lebih skit dr paras pinggang...

    ReplyDelete
  14. owh yeke... mmm tp i stay kat n9..da dkt melaka... hmmm mmg cod je ye Nadya...

    ReplyDelete
  15. hai nadya...
    baju saya kaler silver, masuk x kalo ngn veil ni?cam b'minatn cantik..;)

    ReplyDelete
  16. As'slm Nadya,

    Saya ada email dkt akaun yahoo awak..
    Saya nak sewa utk majlis pada 8 Feb 2013 ni..

    ReplyDelete
  17. Salam nadya..nk booking utk 20 november 2013 please..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sarah..sorry for late reply..
      can i get ur contact no?

      Delete