This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Monday, April 25, 2011

Nikah Doorgift

Good afternoon chanteksssssss...
Korang dah lunch? dah kenyang...
Arini nadya makan best time lunch tadi...sedap tau...makan Dim Sum kat Novotel Hotel... :)
Memule nadya nak belanje kawan makan kt situ since birthday die, then mase tgh makan tu...terjumpe kawan kiteorg yg kebetulan manager kat Novotel Hotel tu...huhuhuh, pe lagi...dapat makan free la nadya :)
Alhamdulillah...rezeki :) :)
Ok, ni nak cite..nadya nye doorgift for Akad Nikah dah siap... huhuhu :)
suka..suka..suka...
Nadya beli kat KK Home Deco..cantik x?
Korang suke x?
If korang nak..huhuhuh..dijemput datang ke majlis akad nikah nadya nanti...hurmmmm, ade ke org nak dtg nadya?
heheheheeh....nadya I'Allah nikah kat area KL je..area Keramat...
Korang free x?sesape nak dtg and memeriahkan lagi majlis akad nikah tu...jemput la dtg...
Tinggal address korang eh..nanti nadya bagi invitation..huhuhu
Tapi jgnla sesape bace entry kat blog nadya ni cakap eeeee...overnye budak ni..nak nikah pun jemput org...
selalunye nikah among family je kan?
heeheheeh...tp since i love my b2b's bloggers kt cni,nak jugak nadya jemput korang coz korang la byk support n bg idea kat nadya cmne nak go with all the preparations...btol x?
jadi harusla nadya invite u alls kan?


Ni la doorgift yang akan nadya bagi for nikah nanti...

                                                   *

                                                   *

                                                   *

                                                   *











Ok x doorgift cam gini?

23 comments:

  1. wah doorgift tu mcm menang award palk..he3..
    insyallah liza pergi =)
    nak kad
    3210,apartment dahlia A,
    bandar baru selayang,
    68100 batu caves ..selangor

    ReplyDelete
  2. littlesunshine-heheehehe :)
    nanti kad dah siap nadya anta okies...tp ni majlis nikah tau dear...bukan reception :)

    ReplyDelete
  3. wow chumeynyer,,nikah kne sdiakan door gift jugak eh??hoho..so shweet la..
    nak kad..kad kawen.. =)

    ReplyDelete
  4. suhilary-heheheh, actually xperlu doorgift untuk nikah..tp sesaje gedix je i bagi dear... :)

    littlesunshine-heheheh, kalau kamu datang ...pasti kamu dapat :)

    ReplyDelete
  5. babe, nanti ko send je ur invitation card to me, aku maybe postpone my trip. insya-allah leh dtg ur wedding

    ReplyDelete
  6. emmil-ok beb..nikah nak dtg x?wat kat keramat...

    ReplyDelete
  7. insya-allah, bagi je smua invitation, aku try datang sebyk g boleh :)

    ReplyDelete
  8. miss puteri-hehehheeh, tq dear :)

    ReplyDelete
  9. nikah pon ade doorgift jugak ea...
    wah,bestnye...

    my blog :
    http://queen-of-colors.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ekin-heheheh, saje je dear i bagi..so sesape yg dtg nikah akan dapatla bende ni..heheeh :)

    ReplyDelete
  11. cantiklah nadya. saya pun kalu bole mahu bg cenderahati, tp mak lagi suka soh bg makanan. hehe

    ReplyDelete
  12. poyaty-tq eh dear...
    makanan pon ok..bg kenyang..heheheh :)

    ReplyDelete
  13. cantik lah ur door gift. ur wedding bila ni? kalo tak dek apa2 leh je pegi sebab i selalu je pegi area Keramat.

    ReplyDelete
  14. MizzAmy..nak dekat dah ni..hahahah, but until now i xreveal lagi date..huhuhuh :)
    pm me eh..leh borak panjang2...hehehe,maklumla blog ni dah xprivacy :)
    email me at nadiatul.iza@dimensionbid.com

    ReplyDelete
  15. got the card....love it..will come with my hubby!! hahahah (gelak gatai)

    ReplyDelete
  16. nadyaaa.....cantik nyeee dorgift nikahh!!!huhuh

    ReplyDelete
  17. heheeheh..tq laling...jemput ar datang nikah..heheheeh :)

    ReplyDelete