This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Tuesday, February 28, 2012

Fitflop Sandal

Hye gurls...
Nad dah aimed fitflop sandal ni dah lame dah...since last year...tp disebabkan mahal sgt..sampai nak dekat rm400 for just a sandal...nad pendam je dulu...
Tgk ramai sgt org pakai n feedback from dieorg sume ckp bgs especially for pregnant ladies...
Bile nad gi check up for majoriti mommies to be akan wear fitflop sandal....
Dah usha sandal tu bape kali n mr Hubby ckp ok ke sandal ni coz tapak die mcm tebal...
Early this week, bile nad balik keje..kaki dah start bengkak bile pakai kasut...pakai kasut pon dah xselesa...so i guess its the right time nak bli fitflop tu..hahahaahah...
And today, mase lunch ape lagi..rush gi klcc..ofc nad depan klcc je...and yeayyyyyyyyy..grab my dream sandal....
kalau mak aku tau harge sandal ni pon sure marah!!!heheeheheeh
tapi rata2 org yg pakai sandal fitflop ni cakap bgs coz die support back bone...i'm also having probs with my back bone now...
Harap2 worth the money la...

Ni la sandal yg nad beli..nad beli design Rokkit-Black



16 comments:

  1. homaigoddd kena pikir 10x kali baru beli kut. haha. kalau i beli ni nnt konfem kena bebel 3 hari 3 malam dgn husband i.

    ReplyDelete
  2. Elly-hahahaah, hubby pon xtau i bli nih..td lunch hour i gi dgn my colleagues..kang balik umah die nampak sure die bising..hahahaaha :)
    aloooo..u lagi byk hbs dah bli brg2 baby...i xbli pe2 pon lagi..xreti nak shop on9 beb...tgk brg2 u comeynye...tp i xlarat nak jalan2 n survey2..tringin sgt nak gi expo sume bagai tau....mase kt klcc tu pon i xgi coz xlarat...mid valley ni u gi?

    ReplyDelete
  3. pegiiii... jomla kalau larat. beli cket2 jek.. buat syarat. konon.. haha!

    ReplyDelete
  4. Elly-hahahah..u pegi wat syarat?i tgk u asik bershopping brg2 baby..ahahahahaah...u cmne?dah ok ke?bile start keje?
    i nak gi..tp i ni mmg xlarat nak jalan sgt beb..mcm nak pitam kalau jalan byk..

    Nana-tp selesa pakai nana...heheheheeh..korang dh berhabis untuk baby...i shopping untuk mak baby..coz xtau nak bli ape2 lagi untuk babies..heeheh

    ReplyDelete
  5. choclairissa-heheehe..yup n sgt comfy....i rase berbaloi beli..heheeh

    ReplyDelete
  6. mahalnya!! tapi berbaloi kan. hehe

    ReplyDelete
  7. vee-mmg beb..tu la psl berbulan2 i nak pk beli ke x coz mcm harge die mahal sgt..almost rm400...tmbh lg skit..boleh dpt branded shoes dah..huhuhuh...
    tp lately kaki i dah start sakit n bengkak..pakai kasut mcm dh rimas n actually lots of my frens mmg dh suruh bli lame..so smlm,mmg bli trus tutup mata..heheheeh..tp mmg comfy hbs beb..serious...worth it!

    ReplyDelete
  8. Hunny-i pon ikutkan byk nak gune duit gak laling..duit byk hbs kuar masuk hospital...gi check up sume...heheehehe :)
    tp kaki i baru nak masuk 5 bulan dah start mcm org nak bersalin..tu yg i pakai kasut ni...coz die mmg grip...aritu i pakai kasut...lalu jalan licin..nasib baik i xterjatuh...
    scholls pon i ade..comfy kan?

    ReplyDelete
  9. I pon suka Fitflop rokkit! :)

    ReplyDelete
  10. I have one..and using it rite now..tp bukan yang tong ni.sb kaki dah sembab sangat..hehe

    ReplyDelete