This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Sunday, September 2, 2012

Barang sampai lagi....

Woot woot....
Setelah bersedih hati atas kehilangan barang yang berharga di office...
nad nak update entry la...
ahhahahhah, hip hip....parcel sampai lagi kat office...
Barang Zara Alesya & Zara Arissa la kan...tu la, bile dah ade anak ni..asal tgk on9 je..mesti click2..hahahahaahah....
Bile sampai barang sekotak besar...nad mcm GULP!!
hahaahahah :)
Ye la, cube bygkan brg2 kat bwh ni sume nad order 2pcs...sure bile sampai berhelai2 la baju kan??
Kali ni nad blikan dieorg baju baju form Baby Elle/Elle Kids.




PINK SLEEVELESS
Sleeveless pink ni or boleh gak dijadikan dress... :)





Shorts and skirt



Ok, jeans lagi...
Nad dah blikan dieorg ni byk jeans rupenye..dekat 10 helai sorang dah...
Aritu jeans Timberland pon xpakai2 lagi...




White dress ni comelllll




Tops



Ni hasil click2 nad...hahahahhaah
Pengsan!
Aiyooooo, nadya...i better stop shopping n start saving!

10 comments:

  1. hi there,,

    mmg much better stop shopping n start saving ....tp tak boleh gak kan hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arinee...tu la, mmg nak start saving..tp bile bukak website bj2 baby ni mmg tempting...heheheheh

      Delete
  2. adoi,seriously memang banyak la u click ni.hahaha..xpe,untuk dipakai.bukan nak membazir kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fifi..hahaha,mmg untuk dipakai..tp baju yg baru sampai lepas2 pon..xpakai2 pon lagi..

      Delete
  3. nad...bglah link...mana tau blh sama2 pengsan...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. beb..u type je brand yg mcm u suke anak u pakai..eg : guess...timberland..nanti kuar byk2 link kt ctu...i xde specific website...i main click2 je...

      Delete
  4. Replies
    1. tu la....kene stop dah ni...helppppppppppp

      Delete
  5. waaah, banyaknya baju mereka. hhehe. betullah Nad. i pun sometimes terjebak. my husband duk geleng kepala bila parcel smpai kat office dia. dlm pantang pun sempat shopping on9 lg. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaah..tu la, keje i asik click..end of the month sampai bill mau pengsan woooooooo

      Delete