This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Wednesday, March 6, 2013

Villa Sungkai Hot Spring

Salam..foohhhhhhh..dah bersawang blog nad nih..rasenye dah lame gile xupdate..hehehehe..maklumla skang ni super bz kat ofc...pastu dah xde mase dah nak update blog....
klau balik umah...nak bukak internet pon xsempat dgn melayan twins yg super duper nakal nih...

Anyway..nadya nak update last week nadya i holiday dgn hubby's family kat Sungkai Hot Spring.
MIL nad amik 3 bedroom villa....wallahhhhhhhhhhhhh..the place was soooooooooooooooooooonice!!!
Siap ade jacuzzi depan bilik ok..ape lagi kiteorg sume jadi badak berendam la dalam jacuzzi tu...hahahahaa
Siap si twins pon happy dapat masuk jacuzzi...siap xmo naik ok...

Sesape yg nak relax...mmg nad suggest untuk pegi sini...price for 3 bedroom villa ni dalam RM1k per nite..kami amik 2 malam..tp price sgt ok coz ade  bedrooms.
Mmg suasana hutan cmtu...sgt2 relax..mlm2 siap boleh dgr bunyi cengkerik...heheehhe.
So kalau korang nak shopping..lupekan je la..coz tempat ni xde shopping place..hanye la untuk relax ye...

Jalan sikit dari villa you alls boleh pegi kolam air panas..ala2 mcm kat tangkuban perahu tu..boleh rebus telur lagi kat situ...tapi memandangkan nad bwk 2 si kenit ni..mmg xlarat nak berjalan..hahahah..sudahnye MIL,FIL & SIL nad je yg pegi kola air panas tu..kami yg lain berendam je dlm jacuzzi tuh.

Perjalanan from KL amik mase dlm 2jam...xde la jauh sgt...tapi mmg worth pegi tempat tu...
InsyaAllah nad nak pegi lagi..coz nad suke btol tempat yg relax2 jauh dari kebisingan kota nih..heheeh..chewahhhhhhhhh













15 comments:

  1. bestnyaaa...eh, manyak besar dah twins comel tue :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best u...mmg nad recommend sgt pegi sini for relaxing...Alhamdulillah..twins dah 9 months!

      Delete
  2. i've been there!! like 3times kut. family i pon suke gi situ sbb mcm best giler. tp skrg asik fully book je kan. tu yang xbest. villa dh la lawa, priacy, facilities best. kitorg slalu pgi buat bbq. i wish i could go there again.. bile la gaknye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat bbq eh..next time nak buat la..nampak signange die xbg buat bbq...
      mmg best n privacy sgt tpt die..sape nak gi honeymoon pon boleh..heeeh

      Delete
  3. best... erk...zaras nampak mcm dh besar sgt dah...tgn dia taf...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..dieorg slalu berlatih gusti 2 org..hahahaah

      Delete
  4. lama gile ok u tak update..mst susah nak update bila da ade twin kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..tu la byk gile story sebenarnye..dok terperap je..bile nak tulis entry..dah malas..hahaahah

      Delete
  5. alaaaaahai comel la sangattttttt zaras oii

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..suke btol dieorg berendam..

      Delete
  6. haah..dah lama x baca n3 nad..dah besar twin..comel!!! main air yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lame gile nad xupdate..tu la...mmg xde mase dah nak berblog..dulu bile balik umah..boleh gak nak berblog..skang balik umah..melayan twins..sampai nad pon tertido skali..hahahah

      Delete
  7. lil zaras da besar da..suke tgk die berendam...hehehe..lamanya tak update blog...best kan ada twins ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah zaras dah besar..yap..best sgt..dieorg la anugerah terindah... :)

      Delete
  8. wau...1st time datang sini...seronoknya ada twins...wlupun penat nak menjaga 2 sekali, tapi mesti rasa bertuah sangat kan...sebab tak semua orang ada :)

    ReplyDelete