This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Thursday, August 7, 2014

Raya ke 2 Aidilfitri 2014

Raya ke 2 still kat Melaka, petang baru balik KL coz esoknye kiteorg nak beraya ke kuantan plak...
Kene tido smlm dulu kat kl coz if shoot trus melaka-kuantan pitam weh...
bdk2 ni bukan reti nak dok diam...

tema raya ke 2 kiteorg purple...zahid pasrah je..hahahh
actually aku nampak kain corak ala2 pua kumbu...cantek! i like...
so aku pon bli...mase tu xpk lagi yg lelaki nak pakai color ape..
hahahaah..yg penting biar makkkkkkk yg cantek dulu...
lepas dah bli tu..bawak balik tunjuk kat laki...
Yang..u nak pakai color ape? purple..coklat?
sebab corak kain nad tu mcm2 color ade...so bleh masuk.

die ckp xmo ape2 je la...haaaa..xmo buat decision kan?
esoknye nad pegi bli warne purple..hehehe...

die xkisah color ape..asalkan bukan pink...
ala skali skala kalau pakai pink on..sweeeettttttt ape..hahahaahaha

Sbenarnye Zahid mls dah nak pakai bj melayu raya ke2..rimas katenye...
eh xde..xde...kne pakai....misi smlm nak tgkp gbr 1 family xberjaya ye bang...
nak x nak kene pakai jugak...hahahaha..nasib la abg oiii..

ari raya je 2 ni xtvt hanye la makan..makan n makannnnnnn..
nak tido tghari2 tu idokla..paans berdentung kat melaka tu wehhhhhhhh!






so kali ni misi berjaya la jugak nak tgkp gbr..wlupon kiddos xleh dok diam kan?
puas mak mertua aku kd depan tu dok panggil2 bdk2 ni supaya dieorg ni tgk camera...

10 comments:

  1. Cantik sgt kain pua kumbu tu tau..suits uols smua
    Salam aidilfitri is

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..tq :)
      tu la..tu yg trus bli tu wlupon mase tu xdecide ape mr hubby nak pakai..hahaha

      Delete
  2. Selamat hari raya, nadya...beraya di melaka ya :) tahun depan jemputlah singgah ke muo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya..jauh tu ke muar.hahahahaa

      Delete
  3. wah..baju raya sama tema dgn tangga...pastel2 gitu..i like,,,

    ReplyDelete