This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Saturday, June 3, 2017

Rose Mist by Nadine

Salam Ramadhan...Selamat berpuasa.
aduhhh lame btol Nad dah tak menulis Blog nih.
Dulu mase keje, ada la jugak cecuri masa nak menulis kan?
La ni bile dah tak keje..aduhhh makin BZ :)

Mane dengan nak jaga anak lagi, nak jage bisnes lagi. Owh ya, nad sekarang ni start my own bisnes. Bisnes ape tu? Nad keluarkan produk iatu Rose Mist by Nadine.

Ape Rose Mist tu? haaaaa...Rose Mist ni korang boleh gunakan sebagai pengganti toner atau moisturizer tau. #spraysprayjecantek u ols!
Actually dekat setahun dah dah Rose Mist ni dalam pasaran...tapi baru ni terfikir nak blog..gagagagaga

Nampak tak bz sgt u ols :) So far alhamdulillah Rose Mist ni dah masuki pasaran Brunei dan Singapore.
Bukan senang u ols...nanti next entry Nad cite cmne nad boleh involve dgn bisnes Rose Mist ni ok?

Owh ya...Rose Mist ni kandungan utamanya adalah Rose Stem Cell, Vitamin C dan Green Tea Extract yang diimport dari Swiss.
Mendapat kelulusan KKM dan diformulasikan oleh certified chemist dan dikilangkan di kilang yang bertaraf GMP.

Kalau uols nak tau kebaikan Rose Mist :
*Menggantikan toner dan moisturizer
*Menghilangkan masalah jerawat
*Menghilangkan masalah jeragat
*Membaikpulih kesan dan parut
*Menyeimbangkan PH kulit muka
*Membantu naikkan seri muka
*Membantu menyelesaikan masalah eczema dan rashes serta allergy
*Membantu menghilangkan garis garis halus (Anti Ageing)
*Digunakan sebagai make up base atau setting spray supaya make up tahan lama dan glowing

now ada PROMO tau ...RM59 (for 60ml) normal price RM80
Sebotol boleh tahan al,ost 2 bulan uols..jimat sangat nih

nak try? jom wassap 0192792509
Keratan akhbar Berita Harian

Keratan Akhbar Harian Metro






















2 comments:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  2. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete