This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Sunday, March 4, 2012

5 Months!

This is my new picture...
comot kan?hehehehehe
since preggy...mmg Ya Allah..comotnye nadya..mmg mls nak bersiap...rashes naik truk....adehhhhhhhh...
Nadya xsuke make up...kalau gi keje pon mcmni..hahaahaha..ok x?
Dah xtau nak pakai baju ape dah...
For those yg doakan kesihatan nadya selame ni...tq so much nad ucapkan....
yah, its been 4 months nad sakit hyperemesis...Only Allah knows how i feel at that moment...
Nanti ade mase, nad buat entry psl hyperemesis ok....
Skang ni, alhamdulillah nad xmuntah steruk mcm dulu..but still ade muntah lagi...
bile muntah tu, trus potong mood!
jd bad mood n stress sgt coz skang bile muntah lagi sakit coz perut dah start besar....










Korang sume jgn lupekan supaya nad sihat balik eh n the babies ok....
Been missing lots of things since nad sakit for the past 4 months...

12 comments:

  1. nad, u look cute!! hehehe..take care k dear

    ReplyDelete
  2. Uya gorgeous....heheheeh tq beb...comot kalau gbr ni dekat2...siap naik 2 jerawat besar kt muke..aduhaiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. nad! rajin gile nak bergambar time preggy. i sejak preggy ni malasnye nak bergambar. dlu asyk camwhore je. skrg? nan ado! tapi i nak kena amek gak gmbr mcm ni nnt. nak tgk progress. *sebenarnye nak tgk dah gemuk mcmana* haha!

    ReplyDelete
  4. Elly-hahahaaha :) ni gbr ke 2 yg i amik..before this...jgn harap i nak tgkp gbr..hahahaahaha
    xpe,buat collection..nanti biel dah tua..boleh tgk balik muke n badan time preggy..heheeheheeh :)

    ReplyDelete
  5. comey nye mommy ni...kalau u rasa x sihat kn, cepat2 pegi shopping barang baby...mesti syok & excited je lps tu...haha

    ReplyDelete
  6. wahhh cmel nye nad .. nak bby satu bg kat perut erin ehehe

    ReplyDelete
  7. ekin-hehehhehe :) bsar eh?

    nana-tq bebeh..i comot..kulit pon dah nek jerawat nih...kalau nak shopping laju je kan?tp duit nanti xbape nak sihat...hahahaahah

    erin-tq...k pasni turn erin..heheeheh

    ReplyDelete
  8. Hunny-aiyooo..tang mane glownye tuh...u patut tgk i depan2 kot..dah la rambut serabai...since preggy..rambut i kering + bercabang mcm rumput..benciiiiiii..ni pon dah potong pendek tp still ade split ends...muke berminyak + naik jerawat...
    rasehes truk naik kat leher sampai hitam i garu...

    ReplyDelete
  9. i nampak mcm glowy je! huhuhuuh..kita dah lama sangat tak jumpa nad oii sbb tu la...ai pun naik jerawat halus2

    ReplyDelete
  10. Lame gile xjumpe kan beb..xsilap i kite last jumpe mase wedding syima bulan 9 last year kan?
    miss u beb!

    ReplyDelete