This is my personal blog....my beautiful journey as a wife and a mother to Funtastic 4!!

My Frenz

Wednesday, April 18, 2012

Timberland Kids

Yahooooo...
After waited about 1 month..finally, my parcel from UK has arrived...
hip hip horeayyyyyyyy...
Ape lagi kalau bukan baju babies kan?
Ya Rabbi...mase nad order ni, mase tu baju2 babies blom la sebanyak yg nadya dah post dalam previous entry tuh....
Mase ni nad blom tau gender babies..so bli universal color je la...
Mase ni size baju babies pon xsure nak order cmne...alahaiiiiiiiiiii..if only i knew....i should have ordered bigger size!!
sobs sobs sobs....

Ok, jom tgk ape brg2 yg sampai from Timberland Kids :


                                                               Red Shorts


                                                                Stripe Shorts


                                                           Denim Shorts





                                  
                                                        Sleeveless Babysuit



                                                      Hasil Belian Online....Kopak Mummy :)


Hehheeheheeh...babies dah banyak baju dah...cukup2 la mummy...nanti xterpakai nanti.....

11 comments:

  1. Hihi! Xpe baby banyak baju.. Boleh slalu tukar2 ;) Baru la comel!! :D

    ReplyDelete
  2. serius semua baju di atas sy berkenan..how to order ya..

    ReplyDelete
  3. nad....boboboi ke baby u? hehe

    ReplyDelete
  4. Juliet-heheheheh :) tu la, ni dah terlampau byk...

    ReplyDelete
  5. Mimy-u can check this website : http://shop.timberland.com/category/index.jsp?categoryId=11902617

    Nana-I'Allah gurl..tp baju2 ni i bli sblom tau gender babies...

    ReplyDelete
  6. Mimy-and also u can purchase via this link : http://www.timberlandonline.co.uk/on/demandware.store/Sites-TBLGB-Site/default/Search-Show?cgid=kids_clothing

    ReplyDelete
  7. untung anak nad, hehehhe.. i pun kirim kt adik je..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Farhana-ape yg untung?akhir bulan ni takut i nak received credit card bills nanti..hahaahahahaah

    ReplyDelete
  9. awww cute la nad.jauh betul beli tu.kene menyeberang pelbagai laut hihi

    ReplyDelete
  10. Nad..smua mcm utk baby boy je..heeee.untunglaaa baby u nnt

    ReplyDelete
  11. Cik Zimie-hehehheeh.

    Baizura-I'Allah babies kite gegirl...ni baju2 mcm boy nye eh?
    i bli universal skit...so bleh pakai rugged2..hehehhehhe

    ReplyDelete